Публикувано на: 3 декември, 2010

Двамата изнасилвачи от О Клеър щата Уисконсин Джон Бълок (24 г.) и Дамонта Джоунс (25 г.) счупиха всякакви рекорди по извратеност. Тяхната жертва разказа, че в нощта на 11 ноември е била на купон в дома на Джоунс с тях двамата и още две жени. Те пили и танцували, докато едната от жените не решила да си тръгне…

Другата жена отишла да си вземе душ, оставяйки 32-годишната жертва насаме с двамата злодеи. Тогава Джоунс я поканил в спалнята си, за да й покаже снимките на децата си.

Влизайки в стаята, тя била ударена отзад по главата и съборена на пода, където загубила съзнание. Тя се свестила само, за да види, че Джоунс я държи здраво, а Бълок я изнасилва.

Пред очите й отново причерняло за малко. Следващото нещо, което чула, било как Джоунс казва на Бълок: „Отивам да донеса змията“.

Секунди по-късно тя почувствала нещо вътре в себе си. Тя смята, че змията може да я е ухапала отвътре, защото усетила остра болка преди един от мъжете да каже: „Издърпай я“.

Впоследствие Бълок призна на полицията, че е правил секс с жената, но твърди, че актът е бил по взаимно съгласие. Можем смело да допуснем, че нито жертвата, нито змията споделят неговото мнение. Двамата перверзници са обвинени в сексуално нападение от първа степен.

Съдията им определя гаранция от 30 000 долара на човек, тъй като двамата „герои“ са стари познайници на закона. Бълок, например, имал навика да не се явява в съда, макар че не е известно какви са били предишните му провинения.

Джоунс, от своя страна, вече бил издирван за нарушаване на условната си присъда за две други сексуални нападения.

източник: blogs.citypages.com

4 Коментари за “Двама мъже изнасилиха жена с жива змия”

 1. AvatarСунай

  Е баси изродите, горкото момиче…..

 2. Avatardesanka

  Какви нещастници само.Извратени нещастни идоти!

 3. Avatarkoko seksa

  ХАХАХХАХА по голема тъпня не бях чувал. Тва вече си е художествена измислица.

 4. AvatarРоко

  Тези двамата заслужават да бъдат изнасилени по същият начин ….най-малко . Докато законите са меки и леки , престъпниците ще бъдат дръзки .

Остави коментар

Коментарите се цензурират според преценка на администратора на сайта! Безсмислени, вулгарни, написани на латиница и съдържащи спам коментари ще бъдат изтривани без предупреждение!

Криминална анкета
  • Какво бихте легализирали в България?т (можете да дадете до 3 отговора)

   Виж резултатите

   Loading ... Loading ...
 • Най-новите коментари
 • User AvatarЛилия КостоваБебето П: Нечовешките изтезания... { За жалост е истината . } –
 • User AvatarСнежиОтвличането и убийството на... { Може би преди доста години в България имаше убийство на... } –
 • User AvatarСнежиМери Бел: Най-малкият сериен... { Наскоро открих сайта.Моите адмирации,браво за историите!Чета ги с интерес,продължавайте в... } –
 • User AvatarБебето П: Нечовешките изтезания... { Надявам се повечето това нещо да е някаква измислица. На... } –
 • User AvatarсветлаСмъртта на Джеймс Бълджър... { Нека да започна с почивай в мир мъничко дете! Сега... } –
 • User AvatarЦветанЗодиак: Загадъчният убиец от... { Здравейте, иска ми се да разбера, дали това негово увлечение... } –