Аржентинската полиция арестува „Светата смърт“

Аржентинската полиция арестува "Светата смърт"

След престрелка с аржентинската полиция бе арестуван млад мъж, заподозрян в шест убийства. Предполага се, че той се е превърнал в сериен убиец, давайки обет на езическия бог, известен като San La Muerte (Света смърт).

Властите съобщават, че 22-годишният Марсело Антело, по прякор Марселито, се бил заклел да убива по човек на седмица, а в замяна е поискал от новия си покровител протекция за себе си и за семейството си. Антело бе задържан в Буенос-Айрес след убийството на студент по философия.

Култът към „Светата смърт“, разпространен в затворите и селскостопанските райони на северна Аржентина, вплита в себе си особености на традиционната туземна морфология, примесени с елементи от християнството. Онези, които се обръщат за услуга към „светеца“, го молят за най-различни неща – победа в борбата, съхранение на реколтата или смърт на врага.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer ИМЕ на номер 1092 (2.40лв.)
С бира ме почерпиха: Xp?cto 🍺 Elena 🍺 Elitsa 🍺 Mirra 🍺 Elena 🍺
Дарители: AlexiosMimLyubomirPavelKaterina
350
21

До неотдавна култовите убийства не привличаха вниманието на властите и средствата за масова информация, защото жертвите на последователите на „Светата смърт“ обикновено са хора с ниско социално положение и живеят в райони, в които даже полицията не смее да се появи.

В настоящия момент полицията проверява Марселито във връзка със серия от убийства. Освен това следователите тепърва ще трябва да установяват самоличността на един от шестимата убити. Работата е там, че престъпникът се опитал да изгори трупа на жертвата и той е обгорен до неузнаваемост.

The following two tabs change content below.
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!
Научи повече за:   Застаряваща мераклийка нападна ченге с вибратор

Напиши коментар

avatar
  Абонирай се  
Извести ме