Публикувано на: 18 ноември, 2010

Вчера в Москва пострада актьорът от телевизионния сериал „Бригада“ и филма „Баварец“ Владимир Вдовиченков. Той бе прострелян с автоматичен пистолет след скандал, предизвикан от леко пътнотранспортно произшествие в центъра на руската столица.

По данни от започналото разследване, оръжието на престъплението е използвано от шофьор на автомобил Nissan X Trail. Неговата кола се сблъскала на улицата с автомобил Audi Q5, в който се возел 39-годишният актьор. Вдовиченков, който бързал за репетиция, се ядосал на другия шофьор и между двамата избухнал жесток скандал.

По предварителна информация Вдовиченков е прострелян с три куршума: един в брадата, втори в гърдите и трети в подмишницата.

Пострадалият актьор незабавно бе откаран с линейка в болницата, където бе прегледан от лицево-челюстен хирург.

„Престъпникът е избягал от местопрестъплението“ – поясни източник от органите на реда. – „За сега не е известно точно каква е причината за конфликта. На мястото работи оперативно-следствена група“.

Самият Вдовиченков отказа да даде коментар. „Няма да коментирам, чувствам се отлично, благодаря“ – каза актьорът по телефона от болницата.

Колегите на Вдовиченков от сериала „Бригада“, който го превърна в звезда от национален мащаб под прякора Фил, вече разбраха за дръзкото престъпление. „Тази новина буквално ме уби“ – каза Павел Майков, който в сериала играе ролята на бандит с прякор Пчелата. – „Още нищо не знаем за неговото състояние, тепърва ще му звъним“.

Днес милицията установи кой е собственикът на автомобила и предполага, че престъпникът е неговият 23-годишен син, но все още никой не е задържан. Властите разполагат с видеозапис, на който е заснет моментът на инцидента.

Владимир Вдовиченков участва също и в сериалите „Каменска“, „Курсанти“, филмите „Бумер“, „Параграф 78″ и „Тарас Булба“.

източник: newsru.com

4 Коментари за “Актьор от сериала „Бригада“ е прострелян след ПТП”

 1. AvatarСунай

  Ха ей ся да ще види тоя, който го е прострелял като се събере цялата Бригада какво го чака. Дупе да му е здраво само че жалка му майка :D

 2. Avatarанонимно

  Dobre e 4e e ocelql taman 6te qde po – malko boi. :)

 3. AvatarМосквич 412

  Бумер 1 е наистина качествен филм обаче 2-ката куца много яко.

 4. AvatarПетя

  Един от най-любимите ми актьори! Добре, че се е разминал леко :)

Остави коментар

Коментарите се цензурират според преценка на администратора на сайта! Безсмислени, вулгарни, написани на латиница и съдържащи спам коментари ще бъдат изтривани без предупреждение!

Криминална анкета
  • Какво бихте легализирали в България?т (можете да дадете до 3 отговора)

   Виж резултатите

   Loading ... Loading ...
 • Най-новите коментари
 • User AvatarЛилия КостоваБебето П: Нечовешките изтезания... { За жалост е истината . } –
 • User AvatarСнежиОтвличането и убийството на... { Може би преди доста години в България имаше убийство на... } –
 • User AvatarСнежиМери Бел: Най-малкият сериен... { Наскоро открих сайта.Моите адмирации,браво за историите!Чета ги с интерес,продължавайте в... } –
 • User AvatarБебето П: Нечовешките изтезания... { Надявам се повечето това нещо да е някаква измислица. На... } –
 • User AvatarсветлаСмъртта на Джеймс Бълджър... { Нека да започна с почивай в мир мъничко дете! Сега... } –
 • User AvatarЦветанЗодиак: Загадъчният убиец от... { Здравейте, иска ми се да разбера, дали това негово увлечение... } –