Актьор от „Грозната Бети“ обезглави майка си със самурайски меч

Актьорът Майкъл Бриа, известен с малка роля в телевизионния сериал „Грозната Бети“ и филма „Step-up 3D“, се превърна в герой за американската преса заради събития, които нямат нищо общо със светската хроника. Вчера той бе обвинен в убийството на собствената си майка, която посече със самурайски меч.

Според онлайн таблоида TMZ.com, 31-годишният актьор нанесъл на майка си няколко удара с оръжието, чието острие е дълго почти цял метър. В резултат на това жената останала без глава. Убийството се случило в около 2:20 часа през нощта във вторник.

Виковете, носещи се от жилището, в което живеела 55-годишната Яник Бриа, привлекли вниманието на съседа. Според неговите показания, преследвайки майка си, актьорът цитирал откъси от Библията и призовавал своята жертва да се „покае“. Накрая съседът решил да се обади в полицията. Първият сигнал на телефон „911“ постъпил в около 1:00 часа, но тогава полицаите, които дошли на проверка, не забелязали нищо подозрително.

След втория сигнал било взето решение да се разбие входната врата на жилището, която Бриа отказвал да отвори. Прониквайки вътре, извиканите на място спецназовци открили актьора, стиснал в ръцете си Библията. По техните думи, квартирата била залята с кръв – очевидно убиецът не бил успял да отсече главата на майка си с един удар.

За да принудят актьора да се предаде, пазителите на реда прибегнали до употребата на тейзър (дистанционен електрошок). След това Бриа бил откаран под охрана в една от болниците в Бруклин, за да премине през психиатрична оценка.

The following two tabs change content below.
Подкрепи ме, за да мога да пиша редовно:
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

6 коментара on “Актьор от „Грозната Бети“ обезглави майка си със самурайски меч

  1. Хората,съвсем изперкват!!! Най-страшното е да изперкаш,защото ти не го осъзнаваш,но си опасен за околните!

  2. Много по-страшно е да “изперкаш“ въпреки факта,че си наясо,че това,което предстой да извършиш е нередно и ще нарани други хора.
    Псохически болния човек със незапазено самосъзнание и оценка на деянията си по-рядко е заплаха за другите,най-често за себе си.Най-лошото е въпреки нарушеното психично здраве да се извършват престъпления със ясното съзнание,че умишлено се причинява болка другимо.Нарича се вменяемост въпреки наличието на психично заболяване.

  3. Щом не мога да си представя,как бих извършил такова нещо и да го осъзнавам,че го върша….значи съм си съвсем добре :))))))) слава Богу 🙂

  4. това ми напомни за историята на Mark Yavorsky… пресъздадена във филма на Херцог – My son my son what have ye done. Ако имате възможност, качете материал за него, интересен случай е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *