Сериен убиец сатанист реже пръстите на жертвите си

Сериен убиец сатанист реже пръстите на жертвите си

Сериен убиец сатанист бе арестуван в град Баранкиля, Колумбия, по подозрение, че е убил седем души, отрязвал е пръстите на ръцете им и е рисувал с нож хексаграми по кожата им.

Томас Малдонадо Сера (48г.), с прякор „Ел Сатанико“ е обвинен, че е осакатявал жертвите си като е отрязвал пръстите им, за да пресъздава символи за преклонение към дявола. Той е арестуван, когато в гората бе открито тялото на Бренда Парахо Бруно.

Бренда Бруно била изнасилена и убита малко след като оставила своята дъщеря инвалид в рехабилитационния център, където Малдонадо работел като шофьор.

Томас Малдонадо е женен и има четири деца. Според разследването той е имал сексуална връзка с убитата жена, но нейното семейство отрича това.

Знакът „Voor“

Веднага след задържането му властите го свързват със смъртта на още четири мъже и две жени, чийто тела са открити в периода 2002-2004 година. По телата на всички жертви се наблюдавали сходни наранявания. Убиецът отрязвал средния и безименния пръст и подреждал останалите пръсти така, че да създаде знака „Voor“, който според местните власти означава: „Обичам Сатаната, обичам Луцифер“ и често се използва в ритуали за призоваване на демони. Освен това изрязвал с нож в кожата на убитите хексаграм, или така наречената магьосническа звезда.

Четирима от убитите били приятели на Малдонадо. Властите разследват Ел Сатанико във връзка с още две сатанински убийства – на негова бивша приятелка и 14-годишно момче.

Ел Сатанико изрязвал с нож хексаграм в кожата на убитите

Близките на Малдонадо са шокирани от неговия арест и застават плътно зад него.


Източници: mirror.co.uk, zonacero.com

The following two tabs change content below.
Подкрепи ме, за да мога да пиша редовно:
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *