Мъж от Орегон арестуван за изнасилване на бебе

Мъж от Орегон арестуван за изнасилване на бебе

Жител на американския щат Орегон бе арестуван по подозрение, че многократно е изнасилвал бебе в продължение на няколко месеци и е заснемал гаврите с мобилния си телефон.

Ед Стърлинг Лахар (30г.) е обвинен в изнасилване, содомия, сексуално насилие, използване на дете за проява на явно сексуално поведение и поощряване на сексуално насилие върху дете.

Полицията арестува Лахар по подозрение в 99 нарушения на закона, но повечето от тях отпадат. Сред тях са кръвосмешение, допринасяне за моралния упадък на непълнолетен и застрашаване добруването на малолетно лице.

Лахар е арестуван на 31 януари 2018 г. след като полицията получава сигнал, че телефонът му съдържа детска порнография. При обиск в жилището му са намерени „допълнителни доказателства“ и са разкрити „многобройни случаи на сексуални престъпления“.

Полицията успява да възстанови изтрити порнографски изображения в компютъра на Лахар. Той твърди, че снимките били направени случайно. 

Смята се, че Лахар е започнал да насилва момиченцето, когато е било едва на няколко седмици. Детективите намират доказателства, че насилието е продължило от месец юни до месец януари.

Ако бъде признат за виновен Лахар е застрашен от доживотна присъда..

Засега няма информация за състоянието на детето и каква е връзката на насилника с него.

Ед Лахар пледира за невинен пред съда на 1 февруари и му бе наложена гаранция в размер на 6,7 милиона долара, както и забрана да се доближава до бебето и неговата майка. Следващото му явяване пред съда е насрочено за 5 март.

Криминални Досиета има нужда от помощта Ви:
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Топ дарител: Tsvetomir
350
2

Източници: investigationdiscovery.com, oregonlive.com, gazettetimes.com

The following two tabs change content below.
Не забравяй да коментираш и да споделяш!
Научи повече за:   Американка уби тримесечното си бебе - пречело й да играе на FarmVille

Напиши коментар

avatar
  Абонирай се  
Извести ме