Адвокатката на Джени Суши иска закон срещу Чикагски изкормвач

Адвокатката на Джени Суши иска закон срещу Чикагски изкормвач, излязъл на свобода предсрочно

Томас Кокоралейс, член на сатанинската банда Чикагските изкормвачи, бе освободен предсрочно на 29 март 2019 г., след като излежа едва половината от присъдата си.

Този извратен култ е отговорен за изчезването на 18 жени от улиците на Чикаго, щата Илинойс, през 80-те години. Те обикаляли улиците с микробус, търсейки проститутки, които отвличали, изнасилвали и убивали в сатанински ритуали. Отрязвали гърдите на жертвите си и ги използвали за самозадоволяване, докато лидерът им Робин Гект четял пасажи от Сатанинската Библия.

Братът и майката на жертвата Лорейн Боровски, за чието убийство Томас Кокоралейс бе осъден през 1984 г., яростно протестираха на неговото освобождаване и се обърнаха към услугите на прочутата защитничка на правата на жените адвокат Глория Олред, станала известна у нас покрай случая с целувката, която Кубрат Пулев залепи без позволение на устните на репортерката Джени Равало.

Братът и майката на жертвата наеха адвокат Глория Олред

Глория Олред настоя за промени в законите на щата Илинойс, които да позволят налагането на „забрана за контакт“, която да задължи Кокоралейс да „стои далеч от тях“ под заплаха от законово преследване.

Глория Олред утешава майката на жертвата

„Убиецът на Лорейн Боровски е освободен, а законът дори не изисква от него да стои далеч от семейството й, които са страдали и ще продължават да страдат повече отколкото можем да си представим“ – каза адвокат Олред на пресконференция на 29 март.

Въпреки протестите на семейството на жертвата, 58-годишният убиец и изнасилвач излезе на свобода в края на миналата седмица и се регистрира като сексуален насилник в полицейското управление на град Аурора в щата Илинойс. Той се обърнал за помощ към християнската организация „Уейсайд Крос Министрис“, посветена да помага на бивши затворници и наркомани да се върнат обратно в обществото. 

Кметът на града изяви надежда, че организацията ще преосмисли решението си да приюти Томас Кокоралейс и изрази загриженост за безопасността на гражданите. Изпълнителният директор на „Уейсад Крос“ от своя страна каза, че се надява, че бившият затворник ще се превърне в пълноценен член на обществото.


Източници: wikipedia.org, abc7chicago.com, chicagotribune.com

The following two tabs change content below.
Подкрепи ме, за да мога да пиша редовно:
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

3 коментара on “Адвокатката на Джени Суши иска закон срещу Чикагски изкормвач

  1. Тая адвокатка ми изглежда като сестра на вещицата Хилъри Клинтън. Толкова много злоба има във феминистка и душица…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *