Зверското убийство на двегодишната Ейми Сю Сайц

Зверското убийство на двегодишната Ейми Сю Сайц

Това е една много тъжна и, за съжаление, истинска история. Малката, едва двегодишна Ейми Сю Сайц била отвлечена, изнасилена, нечовешки изтезавана и накрая убита от многократно осъждания и добре познат на властите насилник на деца Тиъдър Франсис Франк. Безработният, 43-годишен сексуален садист си признал, че в период от 17 години е посегнал на около 150 деца.

Изчезването на Ейми

На 14 март 1978 г. майката на двегодишната, руса и синеока Ейми Сю Сайц я оставила на грижите на нейната леля Делфина, която живеела в двуетажна, облицована с дърво къща в градчето Камарильо в Южна Калифорния. Майката на Ейми работела в центъра на града и лелята гледала малката през седмицата.

Делфина имала работа на горния етаж и оставила малката Ейми да гледа телевизия във всекидневната. Скоро детето се унесло в дрямка на канапето. След известно време лелята чула, че входната врата се отваря, но не се притеснила. Помислила, че малката се е събудила и е решила да излезе да си поиграе в предния двор. Минути по-късно Делфина излязла на двора, за да провери детето. От Ейми нямало и следа. Започнала да я вика, но не получила отговор. Делфина тръгнала по улиците, викайки детето с всичка сила, но малкото момиченце било изчезнало.

Изминал един час и Делфина изпаднала в паника. Започнала да чука по вратите на съседите, надявайки се, че някои от тях може да е виждал Ейми. Но търсенето на детето се оказало безплодно. Слънцето вече се спускало към хоризонта, когато се обадила в шерифското управление на окръг Вентура. Полицията пристигнала незабавно. Информирайки се за описанието на пясъчнорусото, двегодишно момиченце, шерифите започнали да разпитват съседите и да претърсват улиците, алеите и полетата около града. Към тях се присъединили доброволци от квартала, но угасващата светлина затруднявала търсенето.

Междувременно лелята на Ейми предупредила майката за изчезването на детето й. Ужасената майка незабавно си тръгнала от работа, но не й оставало нищо друго, освен да се моли и да се надява. Скимтящи хрътки, докарани от близкия окръг Ривърсайд, душели из всяка пукнатина по хълмовете и деретата, заобикалящи Камарильо. Детективите проверявали на обичайните места – в моргата и болниците. С настъпването на изгрева на следващия ден всички започнали да се страхуват, че нещо ужасно се е случило на невръстното дете.

Пристигнали хеликоптери от Лос Анджелис и Анахайм. Те оглеждали отвисоко отдалечените райони и плажовете на окръг Вентура. Телевизионни екипи заприиждали в градчето, за да отразят случая. До средата на следобеда към контингента от 75 служебни лица се присъединили и голям брой доброволци, но от изчезналото момиченце нямало и следа.

Полицията не се зарадвала особено на публичността. На следващата сутрин вестниците били пълни с истории за изчезналото дете. Градът изпаднал в паника. Фактът, че малката Ейми Сю липсвала от вече 48 часа, не предполагал нищо хубаво за съдбата на момиченцето.

Кучешка находка

Завършекът на търсенето на Ейми Сю се оказал много по-лош, отколкото си представяли детективите и жителите на града. В Топанга Каньон – район в окръг Лос Анджелис, намиращ се на около 28 мили от Камарильо – Фред Стрейлоу надникнал през прозореца на спалнята си и видял, че двете му кучета глозгат някаква кървава купчина в алеята. Той извикал животните, заключил ги вътре и излязъл да провери нещото. Странната, неподвижна фигура приличала на кукла – само че куклите не кървят.

Потресеният мъж изтичал с насълзени очи в дома си и се обадил на 911. Спасителният екип пристигнал веднага, но с нищо не можел да помогне на безжизнената малка жертва. Заместник-шерифът Лоурънс Боденстад описва в доклада си:

„Не можех да разбера какво виждам. Предположих, че е тяло на малко момиченце, но – Боже мой – лицето й представляваше кървавочервена маса. Видях, че кожата по задните части и в областта на таза й е обелена“.

Полицай Робърт Оуенс и заместник-шериф Боденстад разгледали обезобразените останки на жертвата и установили, че детето е претърпяло жестоки черепни травми и лицеви наранявания. Лицето й било вдлъбнато от удари, с огромни черни синини около очите.

Двамата служители на реда извикали екипите за разследване на убийства от шерифското управление и следователите от окръг Вентура. В следващите часове задачата им била да разберат по какъв начин тялото се е озовало в алеята на Стрейлоу. Детективите предполагали, че момиченцето е било изхвърлено от кола в близката канавка и кучетата са завлекли останките й в двора на Стрейлоу. В този момент от разследването тялото все още не било идентифицирано.

Останките били качени в линейка и закарани в офиса на съдебния лекар в окръг Лос Анджелис.

„Г-жа Сайц искаше да види тялото, за да разбере дали това е Ейми Сю, но ние нямаше как да допуснем това“ – разказва един от шерифите.

Научи повече за:   Отвличането и убийството на Поли Клаас

Съдебният лекар установил, че детето е претърпяло масивен мозъчен кръвоизлив, причинен от удари с тъп предмет. Той забелязал, че ивици от кожата й са обелени като на одрано животно.

Тялото не останало задълго неидентифицирано. С помощта на отпечатъци било установено, че това е Ейми Сю Сайц. Търсенето на малкото момиче свършило. Сега разследването преместило фокуса си към откриването на нейния убиец. Мотивацията на детективите се увеличила още повече, когато съдебният лекар д-р Мануел Брентън приключил с доклада си. Дори най-закоравелите ченгета били шокирани от данните в него.

Търсене на убиеца

Ейми Сю Сайц
Ейми Сю Сайц

Хубавото, русокосо момиченце очевидно било принуждавано да пие алкохол. Тя била изнасилена и удряна по лицето с брутална сила. Накрая била удушена и безжизненото й тяло било захвърлено в канавката край къщата на Стрейлоу.

Но това не било всичко. В доклада от аутопсията пишело и нещо друго, което било скрито от медиите на този етап. Кожата на детето била белена с клещи, докато то все още било живо!

Зловещите новини се разнесли из окръг Вентура със силата на приливна вълна. Родителите прибирали децата си от дворовете и улиците. Детските площадки внезапно опустели. Полицейските патрули били засилени, но това никак не успокоявало страховете на гражданите.

Полицията организирала събрания в кварталите, инструктирайки хората да бъдат особено внимателни с децата си, докато убиецът на Ейми Сю Сайц не бъде заловен. На една от тези срещи бил създаден награден фонд за залавянето на чудовището. Приятелите на г-жа Сайц обикаляли от врата на врата, събирайки пари. Сумата бързо достигнала 5000 долара. Начело на разследването на случая бил назначен сержант Ърни Роджърс.

На 20 март Ейми Сю Сайц била положена в малък бял ковчег с перлени дръжки. На погребението пристъствали 200 души. В следващите дни било предприето най-мащабното издирване на човек в историята на окръг Вентура. Бойскаути, лесничеи, пожарникари, полицаи и цивилни доброволци претърсвали областта за следи от убиеца, но без успех. Всички се опасявали, че това може да е началото на дълга серия от убийства.

Служителите на реда разпитвали хората от врата на врата, интересувайки се дали някой е виждал нещо подозрително. Непознат, който дебне край училищата или в квартала? Съмнителен камион, кола или микробус? Но никой не бил виждал нищо. Сержант Ърни Роджърс преглеждал досиетата на освободените предсрочно сексуални насилници, които пребивавали в района. Той връчил списък с имена на всеки от хората си, нареждайки им да проверят къде са били заподозрените по време на изчезването на Ейми Сю. Повечето от перверзниците предоставили на полицията желязно алиби.

Неочакван обрат

През септември 1978 г. случаят не бил стигнал до никъде. Наградата за залавянето на убиеца достигнала 6000 долара. Сержант Роджърс решил да започне отначало и отново изпратил хората си да разпитват от врата на врата.

Самият Роджърс също се включил в обиколките. В един от домовете попаднал на жена, която му се сторила парализирана от страх. Когато й казал, че иска да й зададе няколко въпроса относно убийството на Ейми Сю Сайц, тя се паникьосала и затръшнала вратата под носа му. Роджърс оставил нещата така, но на следващия ден се върнал и попаднал на съпруга й.

„Влезте“ – поканил го мъжът. – „Седнете. Жена ми има да ви каже нещо“.

Жената влязла във всекидневната, изглеждайки много уплашена и просълзена. Нейният съпруг й казал няколко остри думи на испански. „Добре“ – казала тя на развален английски. – „Ще ви кажа“. И разказала на сержант Роджърс за нещо, случило се няколко дни преди изчезването на Ейми Сю. Дъщеричката й си играела навън в двора и тя видяла през прозореца как някакъв непознат я хваща за ръка и тръгва с нея. Жената изкрещяла след него и той пуснал детето, но преди да стигне до входната врата, той вече бил изчезнал. Роджърс я попитал защо не е съобщила в полицията за инцидента.

Тя се страхувала, че това ще им донесе проблеми, защото са незаконни имигранти. Въпреки истерията си, жената успяла да даде на Роджърс доста прилично описание на мъжа. Определила възрастта му на 35-40 години и си спомнила, че е носил рогови очила и е имал сива брада. Човекът бил облечен в елегантен светъл костюм. Сержант Роджърс благодарил на жената и я уверил, че няма да бъде обвинена в укриване на доказателства.

Връщайки се в управлението, Роджърс се насочил право към папката „Сексуални насилници“. Подбрал две купчини снимки – на мъже със и без бради – в случай, че заподозреният е решил да се обръсне междувременно. На следващия ден подредил снимките върху кухненската маса на жената.

Тя ги прегледала, но не разпознала мъжа на никоя от тях. Роджърс й казал, че утре ще дойде с още снимки. Този път отишъл в шерифското управление на окръг Лос Анджелис и цяла нощ подбирал фотографии на тамошните насилници.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer ИМЕ на номер 1092 (2.40лв.)
С бира ме почерпиха: Xp?cto 🍺 Elena 🍺 Elitsa 🍺 Mirra 🍺 Elena 🍺
Дарители: AlexiosMimLyubomirPavelKaterina
350
21
Научи повече за:   Банда жени изнасили полицай с ритуална цел

На следващата сутрин сержант Роджърс отново бил в кухнята на жената, разстилайки пред нея огромна купчина със снимки на сексуални хищници. Внезапно жената посочила една от тях. „Не съм сигурна“ – прошепнала тя. – „Но мисля, че този прилича на него“. Роджърс й благодарил, върнал се в управлението и се загледал в снимката. Обърнал фотографията, за да прочете информацията на гърба й.

Закоравял насилник

Тиъдър Франсис Франк
Тиъдър Франсис Франк

Името на перверзника било Тиъдър Франсис Франк. Той бил на 43 години и живеел в Уудланд Хилс, Калифорния. Неговата улица се намирала на приблизително девет мили от мястото в Топанга Каньон, където било открито тялото на Ейми Сю.

Сержант Роджърс забелязал, че предишният арест на Франк е свързан със сексуално посегателство върху осемгодишно момиче.

Преди да арестува убиеца Роджърс трябвало да изгради солиден случай с помощта на окръжния прокурор. Започнал да се рови по-дълбоко в миналото на Тиъдър Франк. През 1974 г. той бил лежал в психиатричната клиника в Атаскадеро, където споделил с лекарите, че в период от 17 години е посегнал на около 150 деца. В една от тетрадките, открита в мръсния, едностаен апартамент на Франк, пишело: „Аз нямах щастливо детство и те също няма да имат“.

Тиъдър Франк бил прекарал 14 години в болниците и затворите на Мисури и Калифорния. През 1978 г. бил освободен от Атаскадеро, където излежавал присъда за изнасилването на четиригодишно момиченце от Бейкърсфийлд. Ейми Сю била изнасилена, обезобразена и зверски убита шест седмици по-късно. След смъртта й Франк бил арестуван още два пъти по обвинение в гавра с дете в долината Сан Фернандо.

Франк бил осъден за последните си две провинения. Сексът бил забранена тема в неговото семейство. „Тъй като сексът беше абсолютно табу, развих неестествено любопитство към него“ – казва той.  На 14-годишна възраст постъпил в семинария, за да учи за свещеник. Останал там две години, но напуснал, защото бил обвинен в хомосексуализъм. След това влязъл в манастир. Осем месеца по-късно бил заловен да мастурбира и изпъден от светата обител. През следващите три години, Франк посещавал Университета в Сейнт Луис, където изучавал електроинженерство. Напуснал университета през 1957 г., след като се оженил на 22 години. Съпругата му родила три деца, но се развела с него, защото не можел да стои далеч от неприятностите.

Проблемите започнали една година след сватбата им. Франк бил арестуван за неприлично разголване и воайорство в кварталните къщи. През 1958 г. бил арестуван и обвинен в опипване на 10-годишно момиче пред местната църква. Строгият съдия го изпратил в Щатската болница Фултън в Мисури. Две години по-късно той бил отново на улицата. През 60-те години бил обвиняван шест пъти в сексуално насилие. Прекарал още време в болницата и излежал присъда в затвора в Мисури. В щата Илинойс бил разпитван за няколко сексуални престъпления и за сексуалното убийство на седемгодишно момче в Мисури. След това избягал в Калифорния.

През 1974 г. Франк бил осъден за гавра с малко момче и изпратен в Атаскадеро. Психолозите го определили като „хроничен, закоравял насилник на деца, чийто модел на поведение не подлежи на промяна“.  На 19 октомври 1978 г., седем месеца след убийството на Ейми Сю, сержант Роджърс и екип детективи посетили апартамента на Франк в Уудланд Хилс със заповед за обиск. Той не си бил у дома, но съпругата му пуснала полицаите вътре и им позволила да претърсят къщата.

Сексът е мръсен

Обискът се оказал сравнително успешен. В спалнята на Франк била открита изрезка от вестник с дата 16 март, описваща намирането на тялото на Ейми Сю. Друга изрезка описвала серията от убийства в окръг Лос Анджелис от извършителят, известен като „Хилсайдския удушвач“. Но най-уличаващото доказателство било открито в една тетрадка в чекмеджетата на Франк, писана по време на престоя му Атаскадеро. Откъс от нея гласял следното:

„Защо искам да опозорявам и унижавам деца? Садизъм… Обичам унижението. Оскверняването на невинността. Да ги карам да се страхуват от секса. Той е мръсен. Аз нямах щастливо детство и те също няма да имат… Отмъщение“.

Сержант Роджърс не можел да повярва, че психиатрите са пуснали подобен човек на свобода.

Освен това при обиска била открита квитанция от автомивка, намираща се точно от другата страна на улицата срещу дома на лелята на Ейми. Всички тези улики били събрани и подготвени за употреба в съда. На 17 януари 1979 г. полицията се върнала в апартамента на Франк, въоръжена със заповед за арест. За тяхна изненада разбрали, че той е бил задържан в ареста на окръг Лос Анджелис по обвинение в гавра с поредното дете, което бил подмамил в микробуса си.

Научи повече за:   Малкият Стефан е бил удушен, установи аутопсията

С оковани ръце и крака и под засилена охрана Франк бил отведен във Вентура, за да бъде изправен пред съда за изнасилването и убийството на Ейми Сю Сайц. Окръжният прокурор съобщил на пресата, че ще се бори за смъртно наказание.

Адвокатът на Франк незабавно бомбардирал съда с най-различни искания, в опит да отложи делото възможно най-много. Повечето не били уважени, но съдията се съгласил с молбата на защитата делото да бъде гледано на друго място, тъй като случаят бил получил твърде много публичност във Вентура. Процесът бил преместен с 100 мили на юг, в областния съд на окръг Ориндж.

Самотен край

Благодарение на бързината, професионализма и отдадеността на полицейските служители, процесът започнал на 5 ноември 1979 г., година и половина след бруталното убийство на Ейми. Франк бил обвинен в отвличане, изнасилване, сексуално насилие над дете и предумишлено убийство. Съдебният лекар свидетелствал за откритията при аутопсията, казвайки, че зърната на малката Ейми са били жестоко дърпани с клещи. Когато го запитали дали детето е било живо по време на това мъчение, докторът мрачно отронил:

„Да, била е жива“.

Докторът казал още, че Ейми е била изнасилена и удряна жестоко по главата. Синините по врата й били характерни за удушаване с ръце. Съдията позволил тетрадките, иззети от апартамента на Франк, да бъдат приети като доказателство, което било удар за защитата. Позволил също на заседателите да чуят показанията на съкилийник на обвиняемия, който свидетелствал:

„Франк ми каза, че е насилник на деца. Каза, че ги примамвал в микробуса си, където се гаврел с тях“ .

На 26 ноември 1979 г. за свидетел било призовано деветгодишно момиче, което Франк бил отвлякъл четири месеца след смъртта на Ейми Сю. Тя разказала, че той я бил откарал на някакво усамотено място, където я съблякъл и нападнал. Франк я бил заставил да пие бира и бил щипал гърдите й.

„Той взе гащичките ми и се опита да ги натика в гърлото ми“ – казало засрамено детето.

На 15 декември 1979 г. съдебното жури, в състав от седем мъже и пет жени, решило, че Тиъдър Франк е виновен по всички обвинения. Тъй като наближавали коледните празници, съдията отложил решаването на присъдата на Франк за 7 януари 1980 г.

Журито не изпитало емоционални трудности в решаването на съдбата му. Заседателите бързо стигнали до съгласие, че Франк трябва да умре в газовата камера на затвора в Сан Куентин. Съдията се съмнявал, че смъртната присъда ще може да бъде изпълнена. Той отбелязал: „Франк ще умре от старост, преди да бъде екзекутиран“. На 12 януари 1983 г. адвокатът на Франк заявил пред Върховния съд, че полицията е нарушила правата на Франк, изземайки без основателна причина неговите тетрадки.

На 6 юни 1985 г. Върховният съд отменил смъртната присъда на Франк. Присъдата му обаче била поставена на второ разглеждане на 13 октомври 1986 г. Наричайки Франк „сексуален психопат и садистичен педофил“, върховният съдия Джон Раян върнал смъртната му присъда. Адвокатът на Франк се опитал да обжалва трети път, но решението на съда останало в сила.

На 6 септември 2001 г. Тиъдър Франк бил намерен мъртъв в килията си. Причината за смъртта му била сърдечен удар. Шестдесет и шест годишният Франк имал предишни проблеми със сърцето и бил опериран преди няколко години.

Новината предизвикала смесени чувства у семейството на Ейми Сю Сайц, която сега щяла да бъде на 26 години.

„Част от мен искаше да присъствам на екзекуцията и да видя страха в очите му, когато разбере, че времето му най-сетне е дошло“ – казва майката на Ейми – „Но другата част от мен просто се зарадва, че всичко най-после свърши и той умря сам, без да има кой да му помогне. Също като Ейми“.

———————————————————————————————————————————————

Източник: trutv.com

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer ИМЕ на номер 1092 (2.40лв.)
С бира ме почерпиха: Xp?cto 🍺 Elena 🍺 Elitsa 🍺 Mirra 🍺 Elena 🍺
Дарители: AlexiosMimLyubomirPavelKaterina
350
21
The following two tabs change content below.
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

23
Напиши коментар

avatar
23 Дискусии
0 Отговори
0 Следят дискусиите
 
Най-обсъждани
Най-горещи
21 Автори на коментари
ТаняBodilkaVZeziiCveti Последни автори на коментари
  Абонирай се  
най-нови най-стари най-гласувани
Извести ме
Lo
Гост
Lo

Последните думи на майката са трогателни…Наистина ужасна история,много тъжна.Той е бил чудовище,но се чудя какво в детсвтото му го е превърнало в такъв безкрупулен звяр..;s

Аделайде
Гост
Аделайде

Ави то каквото види човек в къщи, това го показва и навън… за съжаление, била съм пряк свидетел на някои нелицеприятни сцени, е, не толкова брутални де… Но общо взето от семейството и детството тръгват тези работи.

Клавдия
Гост
Клавдия

садистичния тип педофили изпитват сексуалната наслада да причиняват болка
Педофилия — сексуално удоволствие при сексуален контакт с малолетни и непълнолетни лица; Садизъм – удоволствие от измъчване на сексуалния партньор;
нищо на света не би ме накарало да испитам жал към такъв изрод!!!!!

The Rooker
Гост
The Rooker

боже, и смъртта им е малко на такива изроди…

Lithiun
Гост
Lithiun

Сто години ежедневни мъчения са му малко, дано гори в ада, той и всички като него!

The Rooker
Гост
The Rooker

напълно те подкрепям,Lithiun

Лина Мей
Гост

Публичен линч… Това е най-ефикасната смъртна присъда. Не вярвам народа да го остави само след два шамара. Ама кой да се сети – вече е късно.

sdsdsd
Гост
sdsdsd

Такав изрод ако застане пред мен и ми кажат имаш право да правиш каквото искаш с него с най-голямо удоволствие ще го измачвам така както той е измачвал това малко детенце.. и след това бих го убила без да ми мигне окото.. ама наистина на такива долни същества и това им е малко.. тоя човек никога няма да намери покой .. единствено Бог ше го накаже..дано да гори в Ада..!

Ybiica
Гост
Ybiica

zabelqzwate li che naposleduk dosta deca izchezwat i se namirat mesec/i sled otwlichaniqta im murtwi !!!

mima
Гост
mima

bolen mozuk

beti
Гост
beti

potresena sam….takiva xora ne trqbva da imat luksa da umrat na elektri4eskiq stol…trqbva da budat ubivani bavno i ma4itelno

Darcy
Гост
Darcy

Гледам, че повечето коментари са с пожелания за не по-хуманно отношение към садиста. Което е напълно разбираемо, но не решава проблема. В случая става въпрос за психичноболен човек. Нито линч, нито каквото и да било друго освен поставяне до живот в изолация не би могло да бъде решение. Смъртната присъда е глупост, дава се за къде по-слаби като жестокост престъпления и не носи абсолютно никакъв ефект върху обществеността, за изверга да не говорим. Насилието поражда насилие, не го лекува, това е простата истина.

beti
Гост
beti

kakvo e tova xumanno otno6enie kum sadista…??? nima toi e bil xumanen kum detenceto!!!i ne vqrvam,4e e bil tolkova lud,4e da ne osaznava kakvo e napravil,bil e dostatu4no nared za da otvle4e deteto i da mu pri4ini vsi4ki drugi ujasni ne6ta.6tom e bil tolkova psixi4eski nestabilen,za6to ne se e samonaranil,a pri4inqva tova na nevinno dete..?

Hanna Montana
Гост
Hanna Montana

В криминалната психология се различават 2 типа психопати.Такива,които поради заболяването си са склонни или вече са извършили убийство но именно и точно защото са психотични във истинския смисъл те се хващат лесно и понякога дори не са в състояние да напуснат местопрестъплението.Другият тип психопат е социопатът.Той е интелигентен в повечето слъчаи и вупреки псхихичните си разстройства той има реална преценка за това кое е добро и кое не.Изборът да направи и извърши убийство го прави ВМЕНЯЕМ!Годен за съд.Тук идва реда на смъртната присъда.И всеки един от тия копелета заслужава да умре.За да бъдат възмездени жертвите,това малко момиченце и нейните близки.

dinko.gospodinov17
Гост
dinko.gospodinov17

Тънко е минал,изрода!Да бяха го опържили овреме,не да чакат сам да пукне.Съдията е познал.

Мони
Гост
Мони

В България попадам на втори случай на гавра и изнасилване на дете, наказано с година и половина условно! В единия от случаите въпросният педофил повтаря след месеци. И този път влиза за 3 години, общо с другата присъда. В затвора му се случват неща, описани само в статии от този сайт. И въпросът ми е – като какъв излиза той от там и какво ще последва в замяна към още невинни дечица??? Какво правят на улицата подобни изроди и защо въобще са оставени живи?

Надя
Гост
Надя

Аз съм в шокм след като прочетох ,какво е причинил на малкото детенце:-(

DianaDamyanova
Гост
DianaDamyanova

Да извършиш подобно нещо е непростимо! Според мен такива хора трябва да се наказват по най-жестокия начин. Например да бъдат убити пред хора но без медии.

––––––––––––––––-
Коментарът е транслитериран от модератор. Моля, пишете на кирилица!

Цветелина
Сътрудник

Гаден,мръсен олигофрен!Този е пълна грешка на природата!Надявам се в затвора да не са му простили (както се казва)!А колкото до детенцето – малка кукличка.Дано е щастлива там където е сега!

Zezii
Гост
Zezii

Когато чуя или прочета за нещо такова се питам къде е Бог ? Никакво наказание било то на земята или в Ада не може да бъде съизмеримо с подобно престъпление !

V
Гост
V

„Защо искам да опозорявам и унижавам деца? Садизъм… Обичам унижението. Оскверняването на невинността. Да ги карам да се страхуват от секса. Той е мръсен. Аз нямах щастливо детство и те също няма да имат… Отмъщение.“

Bodilka
Гост
Bodilka

Quid pro quo. Не просто налагане на смъртно наказание, но умъртвяване със средновековни средства и по сходен начин. Този да бъде жив одран, да му бъдат изрязани клепачите и да бъде „прикачен“ към механичен заострен вибратор, който да го е*е в гъза, докато направи вътрешностите му на пихтия. Човека е първобитно животно и единствената емоция, която може да го спре е страха. Ужаса. Този и подобните нему бая ще се замислият да посегнат на дете, ако знаят какво ги очаква. Защо какво ги очаква днес, в „демократичните“ страни? Доживот в някой слънчев санаториум.

Таня
Гост
Таня

Напълно съм съгласна с горните коментари.Не може без пълноправно отмъщение за ужасите, които е причинил на едно малко, беззащитно, невинно дете. Тежко на родителите и близките. Не трябва да се случва на никого!