Публикувано на: 14 ноември, 2011

Мнозина смятат, че мъчителната смърт на Силвия Лайкънс е най-ужасното и страховито престъпление, извършвано някога от повече от един човек… Грешат. Смъртта на Джунко Фурута е може би най-смразяващият и зловещ случай на убийство чрез изтезания в историята. И най-сърцераздирателният. Шестнадесетгодишното момиче преминава през невъобразима болка и загива в мъчителна агония. Цели 44 дни никой не идва на помощ. Сега нейните убийци са свободни хора. Справедливостта така и не възтържествува – дори след 20 години.

Страховитата участ на изтезаваната 44 дни и погребана в цимент ученичка се „радва“ на огромна популярност не само в Япония, а и в целия свят. Подобно на не по-малко прочутия случай с японския канибал Исеи Сагава, нейните мъчители се отървават с възмутително леки присъди. Въпреки съдебната забрана имената им да бъдат оповестявани в медиите, пресата не спи и публикува истинските им самоличности.  Дори и най-безчувствените са потресени от кошмарното престъпление на четиримата младежи.

Похитена

Ужасът започва през ноември 1988 година. Шестнадесетгодишната Фурута, по фамилия Джунко, се прибира към къщи от училището си в район Мисато град Токио. Тя не забелязва, че е следена от четирима около 17-годишни младежи. Един от тях се прокраднал зад нея и извадил нож. Заплашил я: „Обърнеш ли се – ще те довърша!“. Пред нея се появил друг от младежите и гласът с ножа наредил: „Сега върви след него!“.

Водачът уверено закрачил по улицата. Девойката решила да се подчини на указанията на похитителите. Стигнали до двуетажна къща и вкарали треперещото момиче вътре. Но в дома се оказали родителите на едно от момчетата. Техният син съвсем спокойно им обяснил, че Фурута е негова приятелка, която е избягала от къщи.

Той им наредил да не звънят на родителите й и на полицията и възрастните обещали, че ще правят каквото им казва. Те се страхували от него. За това имало основателна причина – техният син бил член на Якудза…

Не е известно как момичето прекарало първата си нощ в този дом, който щял да се превърне в неин затвор. Сутринта на следващия ден спящата на пода Фурута се събудила рано. Тя побързала да намери телефон в една от стаите и набрала номера на полицията. Сигналът свободно се проточил твърде дълго. Фурута започнала да нервничи. Изведнъж слушалката замлъкнала. Вдигайки глава, девойката видяла сина на собствениците на дома. В ръцете си държал запалка.

„Отдавна трябваше да прегоря кабела на телефона. Както и ръката ти!“.

Сграбчил момичето за ръката и поднесъл пламъка към дланта й. Фурута закрещяла от изгарящата болка. Младежът я блъснал на пода и изсъскал: „Още веднъж ако се опиташ да звъниш, ще убия родителите ти. Разбра ли?“

Фурута кимнала утвърдително със сълзи на очи.

После я заставили да се обади на родителите си и да им каже, че е у приятелка и всичко е наред – да не се тревожат за нея.

Гавра

Дребният гангстер от Якудза, Джо Камисаку, поднесъл на Фурута суши с развалена риба и чаша с нещо подобно на прокиснал ябълков сок. „Яж“ - наредил той. Фурута с мъка изяла половината суши. „Какво има в чашата? Сок?“ – попитала тя. „Да“. Фурута вдигнала чашата към устните си и усетила противна миризма. „Това не е сок“. „Извинявай, излъгах те. Това е пикнята ти!“. С тези думи младежът насила се опитал да я накара да изпие отвратителната течност. Когато не успял, извикал другарите си и им наредил „Съблечете я!“.

Момчетата изпълнили указанията му и свалили дрехите на съпротивляващото се момиче. Из дома се разнесли отчаяните писъци на Фурута, изнасилвана групово от четиримата негодници. Това продължило и в следващите дни. Похитителите й даже канели свои приятели, които също участвали в гаврата. Родителите на Камисаку се правели на слепи и глухи през цялото време. Отдавна били разбрали, че не бива да се бъркат в заниманията на сина си…

Детската стая на Камисаку се превърнала в сборен пункт на непълнолетните начинаещи гангстери. Идвали тук ден след ден, за да се порадват на пленницата си. Смазаната телом и духом Фурута обикновено седяла свита в ъгъла на стаята и чакала с ням ужас кога ще се сетят за нея.

Един ден четиримата младежи пушели цигари в стаята и се чудели как да преборят скуката. На един от тях му хрумнала ужасна идея. Той повикал момичето, съблякъл я и я заставил да легне на пода.

„Момчета, сега това същество е нашият пепелник!“ - казал той.

Идеята им се сторила много забавна и те дружно затръскали цигарите си върху тялото на момичето. После ухилени до уши започнали да гасят фасовете в тялото на девойката. В очите й бликнали сълзи от унижение и болка.

В утрото на десетия ден Фурута вече копнеела това да е последната й сутрин сред живите. Не издържала повече издевателствата на похитителите си.

„Днес ще можеш да си починеш“ - казал един от тях. – „Нямаме време да си играем с теб“.

След дълго мълчание Фурута им се примолила: „Моля ви, убийте ме. Не издържам повече!“.

„Да не искаш и ковчег да ти купим? Глупачка такава, не разбираш ли? Това не са мъчения, а игра с младото ти тяло. Млъкни и си избий глупостите от главата“.

Опит за бягство

Следващите десетина дни преминали в непрекъснати жестоки побои и извращения. Обезумелите тинейджъри я изнасилвали, ритали и скачали върху нея. Провесвали я за ръцете от тавана и я използвали като боксова круша. Пускали спортни гири върху корема й. Носът й се напълнил с толкова засъхнала кръв, че Фурута можела да диша само през устата. Държали я гладна, ако изключим хлебарките, които „на шега“ я карали да яде. Състоянието й било толкова тежко, че когато най-накрая се сетили да й дадат вода, девойката не можела да я задържи в стомаха си. Повръщала всичко.

„Обикновеното“ изнасилване като че ли омръзнало на четиримата изверги. Вероятно жертвата вече не им се струвала толкова привлекателна. Мръсното, пребито и плюещо кръв момиче не успявало да възбуди нагона им. Сега се събудил изследователският им интерес. Какво ще стане, ако натикат бутилка в ануса й? Колко дълбоко ще проникне? А тя как ще реагира? Важни въпроси за всеки уважаващ себе си подрастващ сексуален садист, в чийто ръце е попаднал подходящ обект за експерименти. Бутилката причинила жестоки разкъсвания в ректума на момичето. За съжаление, този епизод по-късно имал още по-страховито продължение.

Някъде в този период Фурута събрала малкото си останали сили и решила да избяга от страшната къща. Промъкнала се тихичко по коридора, докато мъчителите й спели, и почти успяла да отвори входната врата, когато Камисаку я усетил. Наказанието не закъсняло – по-ужасно от всякога.

Урокът започнал с вече добре познатото гасене на цигари в тялото й. Това, разбира се, било само за загрявка. Не бивало да й позволяват да бяга отново. Вече били стигнали твърде далеч. Решили да я обездвижат. За целта полели краката и стъпалата й с течност за запалки и ги подпалили. Писъците на Фурута и миризмата на изгорено месо изпълнили тясната и задушна стая. Момчетата усилили музиката и загасили пламъците преди да погълнат припадналата от болка жертва и нейния затвор.

Фойерверки

Времето, прекарано от Фурута в този дом, приличало на някакъв кошмарен сън. Всеки ден ставало все по-лошо и по-лошо. Струвало й се, че агонията никога няма да свърши – ще продължава вечно. Изгорените крака й причинявали ужасна болка, но мъчителите й не проявили и капка съчувствие. Дори не оставили раните й да зараснат малко преди да продължат с чудовищните си експерименти.

Побоят се превърнал във всекидневие, или по-скоро – в загрявка преди по-страшните наказания. Биели я с бамбукови пръчки, стикове за голф и арматурни железа. Една леденостудена, декемврийска нощ прекарала полугола на терасата. Премазали пръстите на ръцете й с тежести, но любимото им занимание си оставали сексуалните извращения. Четиримата не страдали от липса на болно въображение и измисляли едно от друго по-отблъскващи забавления.

Един ден Джо Камисаку донесъл със себе си наръч фойерверки. Обърнали жертвата си по корем и рязко набутали фойерверките в ануса й. Джо ги запалил с цигарата си.

„Ей, гледайте как хубаво горят!“ – пошегувал се той злобно, а момичето изкрещяло при избухването на пиратките.

В последните десетина дни униженията продължили със завиране на най-различни предмети в срамните й части. Запалени цигари, гореща електрическа крушка и шишчета за барбекю и ножици, които й причинили жестоки разкъсвания. Фурута не била в състояние да уринира, а травмите й били толкова тежки, че й отнемало половин час пълзене, за да стигне до банята на долния етаж.

Изгорили клепачите й с цигари и лицето й с горещ восък. Забивали игли в гърдите й. В пореден изблик на садизъм откъснали лявото зърно на гърдата й с клещи. Вследствие на безмилостните удари по главата Фурута почти загубила слуха си – тъпанчетата й били жестоко увредени. По-късно, при аутопсията, се установило, че мозъкът на жертвата е силно намален по размери.

Последен ден

По Коледа не винаги се случват чудеса. Вместо подаръци и светеща елха, Фурута получила кратка почивка от мъченията. Момичето дори не осъзнавало вече къде се намира. Не била в състояние да се движи и само шепнела през разбитата си уста: „Убийте ме и да се свършва!“. Те не обръщали внимание на молбата й.

Последният, 44-ти ден от агонията на Фурута настъпил на 4 януари 1989 година. Мъчителите й се прибрали в сборния пункт побеснели от загубата на доста пари в игра на маджонг. Скарали се помежду си, обвинявайки се взаимно за загубата. Сигурно щели да се сбият, ако в разгара на скандала не се сетили за нея. Ето как щели освободят гнева си. Нахвърлили се върху осакатеното й тяло въоръжени със спортна гира. Редували се да блъскат тежкото желязо в лицето й, превръщайки го в неузнаваема кървава пихтия. След това поднесли пламъка на горяща свещ към лицето и очите й.

Момичето не помръдвало – лежала жива, но безжизнена и безучастна към случващото се с нея. Това ги вбесило още повече. Искали да видят някаква реакция – тя сякаш обезсмисляла усилията им, просната отпуснато като някаква парцалена кукла на пода. Извадили течността за запалки и полели краката, ръцете, лицето и стомаха й. Сетне драснали клечката. Тялото й лумнало в пламъци.

Джунко Фурута намира спасение от мъчителите си по-късно същия ден, умирайки в болка и самота.

Погребана в цимент

Смъртта й леко изненадала четиримата. Естествено, те знаели дълбоко в себе си, че това ще се случи един ден, но винаги били подтискали тази мисъл. Сега, реалността на стореното ги ударила като с парен чук. Цялото им самозалъгване, че това е безобидна игра, която ще им се размине, както им се били разминавали в миналото детските пакости, се разбило на пух и прах. Очаквали ги съд и затвор. Не можели да позволят това да се случи. Тялото на момичето трябвало да изчезне. Завинаги.

Благодарение на връзките си в Якудза Джо Камисаку знаел как мафията се отървава от труповете на жертвите си. Варел с цимент и нежеланото тяло изчезвало завинаги под водата или в основите на някои строеж.

На 5 януари се сдобили с празен 200-литров варел и чувал цимент и под прикритието на нощта напъхали изтерзаното тяло на Фурута в импровизирания й ковчег. Напълнили го с цимент и го закарали на един строеж в района на Кото. Това се оказало фаталната им грешка. Работниците на обекта открили контейнера, и, незнайно как, разбрали, че в него има нещо нередно. Оказало се, че са много прави.

Колкото и да се опитвали да скрият следите си убийците, не след дълго ги заловили. Хироши Мияно (по-късно сменя името си на Йокояма), Джо Огура (сменя името си на Камисаку), Синджи Минато и Ясуши Уатанабе. Улики имало в изобилие: сперма в тялото на Фурута, следи от течност за запалване, кръв, кожа от четиримата под ноктите на момичето и много други. Момчетата разбрали, че няма измъкване и започнали да си признават.

Когато майката на Джунко Фурута научила новините и подробностите за случилото се с дъщеря й, тя загубила съзнание. Години наред след това й се налага да търси психиатрична помощ, за да се справи с кошмарите си. Животът й се превръща в безкрайна болка.

Справедливост?

Японското законодателство изисква имената на непълнолетните обвиняеми да бъдат пазени в тайна. Въпреки това седмичното списание „Шукан Буншун“ публикува истинските им самоличности, заявявайки че „човешките права не са за зверове“.

Решението на съда не било лесно. Такова престъпление заслужава смъртна присъда. За съжаление, според закона това не се отнася за непълнолетните убийци. Не оставало друго, освен да им бъде наложена присъда от 8 години лишаване от свобода в затвор за непълнолетни. Самите престъпници пледирали за виновни само по обвиненията в „нанасяне на особено жесток побой, причиняване на жестоки изгаряния“, но не и в убийство.

Решението на съда възмутило цяла Япония. През 1999 година Джо Камисаку излиза на свобода, но през юли 2004-а отново попада зад решетките за нападение над свой познат, за когото вярвал, че се опитва да му отмъкне приятелката. Този път получил 7 години.

Родителите на Джунко били изумени от присъдите на убийците на дъщеря им и завели гражданско дело срещу родителите на момчето, в чиято къща били извършени престъпленията. Когато някои от присъдите били отменени на база проблемни веществени доказателства (спермата и срамните косми, намерени по тялото, не съвпадали с тези на арестуваните момчета), адвокатът, занимаващ се с гражданското дело решил, че няма да може построи случая си и отказал да ги представлява по-нататък.

През юли 1990 година по-низш съд осъжда лидера на групата на 17 години затвор. Съдът дава на един от съучастниците от 4 до 6-годишна присъда, на втори от 3 до 4, а на трети – от 5 до 10 години. Лидерът и първите двама от тримата обжалват присъдите си. Върховният съд им налага още по-сурови наказания. Върховният съдия обяснява решението си с естеството на тяхното престъпление, неговият ефект върху семейството на жертвата и ефекта му върху обществото. Лидерът получава 20 години затвор – втората по тежест присъда след доживотната.

Печалният случай привлича вниманието на цялата нация към осъждането и реабилитацията на млади нарушители на закона и се превръща в медийна сензация.

По случая са написани поне две японски книги.

През януари 2004 година излиза японската манга „17 Sai“, написана от Фуджии Сейджи и илюстрирана от Камата Юджи, която описва събитията около престъплението.

През 1995 година е направен експлойтейшън филмът „Concrete-Encased High School Girl Murder Case“. Друг филм – „Concrete“, режисиран от Хирому Накамура, излиза през 2004-а и е базиран на една от книгите, написани по случая.

През 2006 година японската рок група „GazettE“ посвещава песента си „Taion“ (Температура на тялото) от албума „NIL“ на момичето.

Комиксът на Уайта Узига „True Modern Stories of the Bizarre“ включва историята „Ученичката в бетон“, разказваща за убийството на Джунко Фурута.

———————————————————————————————————————————————
Материалът е написан по идея на Ritsuka
Източници: unexplained-mysteries.com, japantimes.co.jp, wikipedia.org, lynnaisha.wordpress.com, mamba.ru

67 Коментари за “Джунко Фурута: 44-дневните мъки на Циментираната ученичка”

 1. AvatarКатя

  Това както е написала авторката на статията, е дори по-гадно от случая на Силвия Лайкънс. Като се замисля за всички гаври с момичето, смятам, че в случая и смъртното наказание е щяло да бъде недостатъчно. Ако това беше в Китай, отдавна всичките нямаше да са между живите, но явно съдебната власт в Япония е на много лошо ниво. Така ми се иска да вярвам, че повече няма да има хора, способнио на такива жестокости…

 2. AvatarХриси

  Останах без думи прочитайки тази статия…останах вцепенена и ме побиха топли вълни, да не кажа и че се изпотих,направо лошо ми стана от това което прочетох…това е толкова жестоко, че умът ми не го побира….не мога да повярвам какви хора има и на какво са способни…

 3. Avataredna bg

  Не знам как родителите на убиеца спокойно са си стояли тези 44 дена у дома, много добре знаейки какво става и какво прави синът им с едно невинно момиче. Бих казала зверовете раз=ждат и възпитават зверове. Според мен, точно защото това ужасяващо престъпление е извършено в дома им,е трябвало да бъдат съдени наред със сина си и другите извършители като убийци.

 4. Avatarujas

  Каква смърта присъда, какви осем години затвор…тия едноклетъчни заслужават някой да прави същото със тях…изверги…главата ми не побира как може да има такива хора, още повече, как могат да се разхождат свободно

 5. Avatarklachiankata

  „(спермата и срамните косми, намерени по тялото, не съвпадали с тези на арестуваните момчета)“ как така не съвпадали?Тогава какво са признавали тия?Учудва ме как е намерен годен за сравнение материал в това съсипано тяло.А прочетеното за тия два случая ме кара да мисля и колко ли неразкрити такива е възможно да има.

 6. AvatarSecret

  По-жестока история не бях чела. Хубаво е отбелязала Силвия в статията “Справедливост?“ с въпросителна. Това е всичко друго , но не и справедливосткъм убийците й. Горкото момиче е било подложено на зверски мъки и изтезания , не е била зачитана като човек. Ако си изрод още от 16-17-18 г. , как е възможно да се очаква ,че по-късно ще се промениш , че затвора ще те накара да преосмислиш престъпленито си. Според мен убийците й и до момента не са счели , че това , което са сторили на Джунко е най-малкото нередно. Но отдавна съм стигнала до извода , че правосъдието , което се дава тук , не е най-правилното. Има Един , Който съди най-справедливо , а Неговият съд е безпощаден. Сигурна съм , че милото момиче почива в мир сега. Жалко , че са я лишили от правото й да изживее живота си , да се наслади на младостта си , на обичта на хората около нея , да срещне голямата любов и да бъде майка.

 7. Avatarканчо та петка

  по-извратени копелета от японците няма!!
  :)

 8. AvatarЧасовници реплика

  За пореден път се убеждавам че японците са много, ама много изтрещяли. Наскоро гледах един японски филм за някакъв кретен дето убиваше и разчленяваше жертвите си.
  А на тоя изрод родителите трябва да ги хвърлят на акулите, никакъв страх от детето ти не може да оправдае мълчание!

 9. Avatardesss

  Абсолютни идиоти!Дано всички те пукнат скоро по възможно най-болезнен начин.Отрепки!

 10. Avatarnevena

  Боже мой.В шок съм.

 11. Avatarха-ха-ха

  Незнам за вас,но ако това беше станало в България никой нямаше да си мръдне пръста…..

 12. Avatarха-ха-ха

  Между впрочем евалата на The Gazette че са посветили песен за момичето….тая група е много яка.

 13. AvatarМосквич 412

  За човек да,обаче ако направят това с някое куче,ще се вдигне вой до небето,все едно пак са извършили атентат срещу Папа Йоан Павел 2-и…

 14. Avatarbleak

  Аз се мъча със собствения си акъл да асимилирам това,което прочетох,но е прекалено трудно.Не мога да си обясня какво може да предизвика желание в ума на човешко същество да извърши подобно нещо.Та това е било едно невинно младо момиче!?Не знам…не знам какво наказание би било в състояние да ги накара да разберат какво са направили,но съм сигурен,че ако все пак някой ден болните им мозъци осъзнаят последствията за семейството на това дете и неговата неописуема агония – то те ще се самоубият.И все пак след като го прочетох не ми дойдоха идеи за това как и по какъв начин трябва да бъдат наказани тези изроди.По-скоро ми стана много мъчно…кой заслужава подобно нещо?

 15. AvatarНана

  Може да ви прозвучи жестоко , но не се изненадвам ! Все пак това се случва в Япония . Това е отвратително.Не мога да кажа , че съм в шок защото съм виждала и по-ужасни неща , но трябва да си психично разтроен за да направиш такова нещо.Какви са тези 8 години?И 108 са им малко.Да са сред живите не заслужават тези изроди мръсни!

 16. Avatartony

  Истината е, че на този, който извършва ужасни неща…. Трябва да му се върне същото! Все пак всичко се връща! Никакъв затвор, никакви години в „агония“ няма да върнат момичето или чувствата на извършителите. Просто като се намерят трябва да им се причинява същото, иначе не разбират. Наистина се чудя в какъв свят живеем, плаче ми се чак. Защо добрите хора трябва да са смесени с лоши? Нима всеки един човек няма по един лош в живота си. Защо трябва да се мъчим, за това ли сме родени. От толкова много неща стигам до заключението, че ние сме играчки. Играчки на вселената, а може би на някой Бог. (независимо какъв – добър или лош) Ние не можем да направим нищо в този живот! Нима това момиче е имало някакъв избор, шанс може би, да направи нещо с живота си в момента на издевателството? Не! Помислете добре за живота си!

 17. AvatarМария-Магдалена

  Голям ужас и мъка е изпитало това момиче..Никак не съм изненадана,че това се е случило в Япония. С тая якудза там е просто страшно нещо. Всеки втори е част от някой ‘клан’ па не дай си Боже да е син или дъщеря на някой голям мафиот,тогава тва малкото се гледа като принц и всеки е готов на всичко за него,само защото е наследник.

 18. Avatarsasho

  Съгласен съм с tony.Каквото направят те на жертвата, това да им го направят и на тях.

 19. AvatarСмешни снимки

  Японците са сериозно изперкали! Не е случайно че най-бруталните ужаси и трилъри са японски. Предполагам че от стреса на който ежедневно са подложени в един момент дават фира.

 20. Avatar6666

  Toz moskvi4 pak se izkazva nepodgotven!nikoi ne ti obra6ta vnimanie.kakvi ku4eta,kakvi dqvoli te gonqt tebe be???nie se vazmu6tavame za momi4eto za izperkalite qponci po princip,toi sre6tu ku4etata prikazva.gleda da se zaqde s nqkoi,da predizvika nqkoi!i neznam ama tezi sa6testva,ako moga taka da gi nareka sa HORA,edno ku4e nqma da ti stori tova,koeto moje bi ti zaslujava6!pisna mi ot zlobni du6i4ki,s bezmoza4ni glavi!

  ————————————————————
  Моля, пишете на кирилица!

 21. AvatarСилвия

  6666, имай предвид, че няма да допусна заяждане в коментарите. Москвича не виждам кого е нападнал, че го погна така?! И, моля те, пиши на кирилица!

 22. AvatarМосквич 412

  Като не можеш да разбереш какво искам да кажа ще мълчиш!

 23. Avatardaniel

  знам много садистични случаи (usa,australia…..),но този случай ме афектира прекалено.не знам дали има господ но съм сигурен че има демони т.е.супер зло.мисля че ако ми го оставят този или всичките садистите ги измъчвам по същият начин но много по жестоко и ще питам защо,защо,защо.тези изроди ако убиват други изроди не ме е грижа, но те винаги увиват най невинните.за мен това са дефекти на природата.

  ———————————————————————————————–
  Коментарът е транслитериран от модератор. Моля, пишете на кирилица!

 24. Avatardaniel

  за мен всички садисти е задължително да бъдат убивани сигурен съм че тези изроди са садисти и възможно е да са го правили и с други.японците са известни с своята жестокост от много огдини не всички разбира че също така това е нация доста извратена.

  —————————————————————————————————————
  Коментарът е транслитериран от модератор. Моля, пишете на кирилица!

 25. AvatarGabby

  До като четех направо ме побиха тръпки,замисляйки се че това може да се случи и на мен.Всякакви луди има.Тея Азиатци са най-бруталните и ненормалните на света според мен :Х . Родителите на това момче е трябвало да се обадят в полиция,нормално е да се страхуват,но това съвсем не ги оправдава.Ако бях на мястото на родителите на това момиче щях да ги изловя тия четеримката и да им направя същото …

 26. AvatarRoldeX

  Опрелено ми е странно, как група млади хора могат да измислят толкова много зверски мъчения. Трябва да си доста обсебен от извратени идеи, живота ти да е ужасен, да си комплексиран от всичко заобикалящо. И въпреки това, нищо не те оправдава до такава степен, че да отнемеш нечий беззащитен живот. Аз, както и някои от другите коментирали, смятам че японците са „болна“ нация. Честно казано за такова престъпление не мога да измисля подходящо наказание. Нито затвора, нито пък смъртното наказание ми се струват достатъчни. Не че каквото и да се направи, би върнало момичето, но не е нормално такива хора да се разхождат отново на свобода, пък било то и след 20 години. Няма поправил се затворник, в затвора те само се озлобяват или доусъвършенстват.

 27. AvatarМони

  Случаят наистина е направо…. няма подходяща дума! Страшно кофти ми стана за момичето! Дано почива в мир!!! :( Обаче не съм съгласна, че в България не би имало реакция! Никой, освен подобен на тези, човек не би бил безразличен към такава постъпка! А относно кучетата – според Москвич с тях може да се постъпва така сигурно??? Направо побеснявам още толкова като прочета подобни неща! Реакция в обществото трябва да има срещу всяка подобна проява и срещу хора, и срещу животни! Никое живо същество не заслужава подобна съдба като на момичето, а всички, които са причинили такива неща заслужават точно същите и после да се явят пред Онзи, за да им обясни какво могат и какво не могат да си позволяват!

 28. AvatarMira

  Нямам думи…аз аз незнам какво да кажа…много ме заболя за момичето и плача…тез боклуци мръсни трябва да ги убият с най – зловещите мъчения на вселената :@ …ясно…ясно ми е вече защо имаха цунами на скоро…но не е помогнало така като чета, че са още на свобода! Бясна съм! С риск да ви повторя, дано духът й почива в мир, ама на дали…уверена съм че тя търси отмъщение :( ;( ;( ;(

 29. AvatarUnknown

  ужас!!! все още не мога да повярвам, че такива неща се случват! най-страшното нещо е човека!

 30. Avatardevil244

  Нямам думи!Тази история ме остави зашеметена.Няма друго наказание освен да бъдат изтезавани по съшия начин,иначе изобщо не съм сигурна, че осъзнават какво са причинили на бедното дете.За такива изроди с болни мозъци нищо друго не би могло да ги накара поне малко да се разкаят за това което са направили.Твърде много се надявам един ден да има възмездие.Не мога да си обясня,кое уродливо съзнание може да измисли подобни извращения.Ужас!!!

 31. AvatarГабриела

  Да ги завържат на едно място и да ми дадат бензин и запалка-ето тогава ще има справедливост!ПЪЛНИ ИЗРОДИ ЧЕ ДАЖЕ ТРЯБВА ДА ИЗМИСЛЯ НОВА УЖАСНА ДУМА ЗА ДА ГИ ОПИША ТИЯ!

 32. AvatarХранопровод

  явно не сте по-различни от тях!
  само мъчения и изтезавания са ви в главите :)

 33. AvatarМимето

  Тък като съм доста добре запозната със случая само да добавя някой неща.
  1. Джунко е била съученичка със въпросните изверги, като единият от тях е бил влюбен в нея, но тя не му обръщала внимание.
  2.За дните в които е била похитена е била изнасилвана от над 500 човека. При аутопсията намират над 500 вида различна сперма.
  3. В денят на смърта си, я задължават да играе на mah-jong с един от тях и тя го побеждава.Разярени започват да я бият с железни гири, после и изгарят очите със восъка на горяща свещт, след което я запалват и я гледат как „гори като факла“

 34. AvatarКрис

  Леле, по-гадно нещо не бях чела! Ужас, не знам какво да мисля, ужас ужас

 35. Avatarshocked

  Не знам как започнах да чета и още по-непонятно ми е как стигнах до края. В момента буквално ми иде да заплача, въпреки че не съм познавала Фурута Джунко. Невинно момиче, тийнейджърка, невидяла нищо от живота… Наистина ми е мъчно за нея. Малко по-малка съм от нея и знаейки, че живея на един свят с изроди като тези… направо ме побиват тръпки. За случая разбрах от песента на The Gazette – Taion… Мога само да поздравя момчетата за невероятния поклон пред Джунко и да се надявам случилото се с нея да стане и с убийците ‘и. Два пъти по-жестоко. Дано да си платят за стореното. И ако не правосъдието, то кармата ще ги застигне. Защото всяко чудовище си получава заслуженото рано или късно.

 36. AvatarTG

  Това, че има толкова жестоки японци не означава, че цялата нация е „болна“!

 37. Avatarева

  мисля че тази брутална жестокост се дължи на самата извратена японска нация има нещо сбъркано в тези хора дали стреса от малки че страната им е земетръсна дали страха от мафията им или страха от бедността на стари години но нещо не е наред в главите на тези хора липсва им адреналин и те си го доставят по все по извратен начин не мога да повярвам че само страха от мафията им е накарала тези родители да мълчат чувайки и знаейки какво се случва в техния дом напълно възможно е те самите да са изпитвали удоволствие от ставащото в съседната стая и да са покачвали своя адреналин за японците това е нормално а що се отнася до съдиите им също изглежда всичко нормално нали и те са японци с даването на толкова смешни присъди не доказват ли че и те може би са вътрешно като тези младежи за тях няма нищо нередно че те ще се разхождат и вършат злите си дела щом излязат на свобода отново и отново, а младежите 500 броя участници в извращенията над това дете ами те нима са били нормални не не вярвам от едно само се страхувам да не стане и у нас така японците са задоволени и преситени трябва им нещо по силно ние от много бедност трябва ни нещо за изкарване на яростта и беса който се натрупва в нас всяка година все повече,

 38. AvatarBilqnish

  Историята е ужасна и потресаваща.Главата не ми побира как могат хората да се държът по този начинлКак могат да причиняват болка на някого?Та за мен това не са хора…така като се замисля и животни не са….те са просто едни безгръбначни мекотели….мекотелите нито мислят нито имат и чувства.Направо нямам думи какво става по света.И като се замисля и много хора не знаят,а от една страна е хубаво да се знае!

 39. AvatarПочи

  На всички коментиращи в сайта не им ли е направило нещо особено впечатление?Не сте ли забелязали че 70% от убийствата и извращенията се извършват от англосаксонски нации,японци или украинци?!Това говори,че извратените нации са твърде много…А японците по принцип са психопати.Това е нация без култура,без философия,нация,изкопирала всичко от китайците.Същото се отнася за за американците и австралииците.Но демокрацията и капитализмът допуснаха това.Чрез съвременната масова култура,филмова и музикална индустрия,чрез развяването на хомосексуализъм,проституцията,наркотиците…хората по целия свят се развратиха,престъпността е огромна,пълно е с гета и със мафии,а последните,както знаем ,се „държат“от световния политически елит…и при тази велика демокрация всички психопати са на свобода…а при“нечовешкия“тоталитаризъм,в „червения“Китай и в „безправния“Иран,психопатите ги нареждат както трябва…сами си правете сметката за какво говорим.Да сте чули за психопати и серийни убийци случайно в някоя арабска страна?Това е истината,и сега ще я обобщя-умишлена глобална система на престъпност и извращения,поддържана от психопатски нации като Сащ и Япония.Прочетете само какви са ги вършили през ВСВ японетата,Менгеле ряпа да яде…

 40. Avatarмимитууу*

  ахх гати отвратягите са били тия пък изобщо имали смисъл да изтезаваш момичето което си се влюбил :@ тва.. само някой психопат, отвратен от нечии живот или от своя, може да го направи :@

 41. AvatarElena

  Ще си позволя да изкажа мнението си с риск да ядосам аудиторията.
  Интересувам се от този случй отдавна. Изчела съм доста статии и ми прави впечатление как хората говорят за момичето. Наричат я „невинно цвете“, „ангел“ и т.н. В един английски сайт я наричаха „японската светица“. Много ми е интересно защо си мислите, че е била такава? Чиста и невинна.
  Чета мнения на разгневени хора които описват какви жестоки изтезания заслужават момчетата убийци (защото всеки един престъпник „заслужавал“ изтезания за да разбере какво е извършил).
  Интересно ми е откъде може да знаете, че и тя не е била престъпник и член на Якудза, и че не е „заслужавала“ това което са и поднесли? Как може някой да каже каква е била тя след като информация не е била предоставена на медиите? Аз имам нещастието да работя с тийнейджъри и мога да ви уверя, че такива девойчета (невинни цветя – както ги наричат по сайтовете) са способни на невъобразими за здравия разум
  постъпки. Аз самата понякога съм искала да имам властта да пребия поне една.
  Опита ми показва, че подобни неща НЕ СЕ случват на момичета които вървят в „правия път“.100% !!!! от момичетата с които съм разговаряла след изнасилване са били проблемини или са контактували с проблемни момчета.
  А има и доста факти в случая които са странни. Ако е била „чисто дете“ за каквото я изкарват как може родителите и да не я потърсят месец и половина? Явно изчезванията и от дома не са били прецедент. О Боже, родителите и са живеели в същия квартал!! Училището е в същия квартал!
  Ако някой е потръсил полицията може би нямаше да се стигне до смърт. Но уви. Явно всички са знаели, че момичето има навика да не се прибира. Друго нещо – тя отива абсолютно доброволно с момчетата в къщата. Това показва, че много добре ги е познавала (може би са членували в един и същ клан?).
  Всъщност аз лично доста се съмнявам, че това убийство е извършено от тези момчета. Според мен това е дело на възрастни членове на Якудза, а мотива е отмъщение.

 42. AvatarSandra do Elena

  Мнението ти е абсолютно неадекватно. Явно и ти не си много в час. Подобна жестокост НЕ Е НОРМАЛНА и това е най важното. А че подобни неща не се случват на добри момичета въобще не знам как да го коментирам. Ти си пълна идиотка. Не мога да повярвам, че си жена.

 43. AvatarМони към Елена

  Елена, за момичето няма какво да ми е жал вече, отдавна се е отървала от мъки. Но за такива като теб – много ми е жал! Колко ли разочарования и липса на внимание са те ощетили така! Не те поглеждат мъжете ли? Грозничка ли си? Неспособна да общуваш? Непривлекателна? Самотна? Родителите са те игнорирали? Изказвам предположения просто, за да си обясня такава липса на емпатия. Горката! Жалкото е, че аз като психолог, често съм попадала на такива социални работници като теб! Защото ако наистина работиш с такива тийнейджъри, то значи си такава – от тези, които ползват професията, за да компенсират собствените си дефицити. Без въобще да си компетентна, без въобще да разбираш, че смисълът е да помагаш, без да съдиш, без да оценяваш. От поста ти си личи, че нивото ти на емпатия и емоционалната и социалната ти интелигентност са потресаващи. Да смяташ, че изнасилване може да е заслужено… в каквато и да е ситуация… камо ли такава жестокост??? Представям си какъв живот си живяла… Сигурно ти е било трудно. Само дано наистина не си социален работник – доста вреди ще нанесеш на хора, които и без това са в трудна ситуация.

 44. AvatarМечоПух

  Напротив, Елена е абсолютно права! Момичето може да е било тотален боклук, и да е предизвикало това, което и се е случило.В никакъв случай не ги оневинявам, но и в крайна сметка има съд, който е преценил обстоятелствата и ги е наказал.А може да е била и тя членка на мафията, което е най-вероятно и затова са я наказали.Японската мафия якудза наказва жестоко всеки издънил се член, така, че не се чудете много.

 45. AvatarМони

  Дааам, нека да поразсъждаваме за японската якудза, с която тук всички сме съвсем добре и от близо запознати, вместо да вникнем в собствените си стратегии за справяне с вътрешни конфликти. Разбира се, че ако момичето е боклук (както и много други като него…) си е заслужило подобно отношение. Такива разни по-хубавички, по-приветливи, те направо си го търсят сами.

 46. AvatarСнежана

  Никой не си търси сам такова нещо! Дори и момичето да не е било „добро“ това не дава повод за убийството и. Не съм се ровила и не знам нищо повече освен написаното в тази статия , но откъде ви хрумна, че момичето също е била от мафията и , че доброволно е тръгнала с момчетата? Не бъдете толкова сигурни , но може би има неща , които са ни спестени. Още веднъж казвам, че каквото и да е станало такова нещо не бива да се допуска никога!

 47. AvatarSatyr

  Сайтът е чисто информативен – като не те интересува, или те е гнус – не четеш. Какво сте се запенили е хипита.. „дано няма повече такива случаи“ – човекът е агресивно животно, приемете го – не може да има световен мир, без агресията му да избие някъде. Войните и епидемиите са необходимост.

 48. Avatarальонка към елена

  не знам защо си мислиш тези неща но едно ще ти кажа че когато мен ме изнасилиха 2 пъти в рамките на 3 месеца аз не съм била от този тип момичета за които ти казваш следното “ от момичетата с които съм разговаряла след изнасилване са били проблемни или са контактували с проблемни момчета“ аз не съм контактувала със такива особи а винаги съм била възпитавана като добро и мило момиче.не те знам какъв пост заемаш но как може да ти позволяват да работиш с деца независимо на каква възраст са.но ще ти кажа така докато ти не изпиташ поне едно нещо от това което сме изживели тези които сме били жертви на някакво престъпление няма как да помагаш.и какво ще рече това че ти идва да пребиеш някоя от тях ти си чудовище след като не знаеш какво преживява дадем тинейджър няма как да му помагаш а и вие социалните работници не ставате за нищо ясно доказателство за това е случея с бебето П. като и случея със момичето което негова роднина взема от Африка само за да умре на теритотията на Англия за това никога не трябва да ви се вярва.имам един въпрос щом не ти се занимава с такива случеи защо си учила за това или просто зада има с какво да се занимаваш.

 49. AvatarСиси

  Джунко е първото име, а Фурута е фамилното.

 50. AvatarБиляна към Мони и Елена

  Струва ми се,че вие двете не сте наред с главата.Какви безсърдечни същества сте бе хора.Дори и както вие казвате да е бела от тях или да си го е заслужила (в което аз изобщо не вярвам) ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО!!!!!!!! Не ми го побира мозъка как хората са способни на такива извращения.Една моя приятелка,която не излизаше никъде и нямаше приятели освен едно нейно съседско момиче и мен БЕШЕ ИЗНАСИЛЕНА.Така,че въпроса ми е следният Елена моята приятелка с какво си го е заслужила според теб щом само тези дето си го търсят им се случва това!!!Постави се на нейно място представи си какви мъки и болки е изживяла в продължение на 44 ДНИ!!!Това е УЖАСНО!!!

 51. AvatarНикиии

  не знам просто какво да кажа .. дано всичко им се върне в 10000 размер да гният … тези нещастници долни в ада да горят да преживеят същото

 52. Avatarвяра

  Елена, ти майка ли си? Ако си, най-добре прати детето ти в дом за сираци, сигурно ще му е най-добре там. Ненормалница такава. Тук говорим за отношението на един човек към друг. Не за якудза, макудза или каквито и да са там извратени мафии. И да е била член, какво? И да е била проблемно дете, какво? И сама да е искала да тръгне с тях, какво? Това ли е заслужавала? Че има непълнолетни кифли и к**ви има, но никоя не заслужава това, тя е човек все пак! Кой го е направил няма значение, дали са били те, или някои по-свирепи членове, важното е че това НЕ трябва да се случва и трябва да има наказани ама май и тяхната държава е мафиотска, като нашата. Всичко се връща.

 53. AvatarElena

  Елена, много ме е срам, че си ми адашка, честно!
  Не знам как може да ти мине през малоумната глава мисълта, че си го е заслужила. Не знам какво трябва да направи едно 16-годишно момиче, за да заслужи такова нещо. Контактувала с проблемни момчета, не се прибирала вкъщи, била тръгнала доброволно (и това как го реши, след като то си е написано, че са я отвлекли). Егати огромните прегрешения, че да заслужиш да те запалят, изнасилят 500 човека и да те смажат от бой – и това в продължение на повече от месец! „Искаш да пребиеш поне една“, въпреки че е твоя работа да им помагаш? Ти нормална ли си изобщо?

 54. Avatarлилия

  Трябвало е те да бъдат оставени да страдат по същия начин ,както момичето да им бъдат причинени същите страдания да умират бавно малко по – малко всеки ден като нея . Как са могли да ги накажат толкова леко сега да си живеят щастливо , а нея кой ще я върне от студената земя .

 55. AvatarLara

  Не разбирам,знам че са я принудили да се обади и да каже че е в приятелка и е добре. Но никой ли 44 дена няма да забележи,че Фурута не ходи на училище,не се прибира, не излиза. Много е тъжно, такова нещо никога не съм си помисляла някой да стори на едно невинно младо момиче. Дори смъртното наказание и същите изтезания за тези животни не е достатъчно, това няма да върне горкото момиче. Това е нечовешко, надявам се сега тя да почива в мир.

 56. AvatarИ.

  Попаднах случайно на тази история.Прочетох я,но четейки вече някъде накрая бях като вцепенен-от тази жестокост.Иска ми се тези четиримата да са пред мен,якудза-макудза,нищо няма да ги отърве.
  Бог да те прости невинно момиче!!!!!!!!!!

 57. AvatarМихаела

  Не е задължително да си член на Якудза и да се издъниш, за да те накажат ! Това е първото, второ, мафиотите наказват всеки, който според тях смятат, че заслужава и когато имат жертва в ръцете си, тя винаги е подлагана на всевъзможни мъчения просто, защото знаят, че могат да го направят.
  Трето, според мен е вярна версията, че просто един от тях е бил влюбен в нея и тя не му е обръщала внимание. За това са решили да я принудят да тръгне с тях, което не е било доброволно, щом е била заплашена с нож и тогава са имали възможност да правят каквото си искат с нея и да се забавляват по всякакъв начин.
  Четвърто, те са я накарали да се обади на родителите си, така че отпада версията, че не е била потърсена. :)
  Пето, няма значение дали си невинно цвете или лошо момиче, попаднеш ли в ръцете на подрастващи гангстерчета, си обречен и единственото, което може да се нарече достойно за такива заслуги, е ти самият да си постъпвал така. Не вярвам Фурута да е стигала толкова далеч, а и какво толкова може да е направила? Не им е обръщала внимание? Или просто е разигравала някой от тях, без да знае, че са членове на Якудза?

 58. AvatarМихаела

  пореден ден във страшен ад,
  мечтая да напусна този свят,
  сред сенки мрачни и кошмари,
  под техните юмруци и шамари,

  със смазани душа и тяло,
  пречупена съвсем нацяло,
  сред никотин и наркотици
  празнуват шумно моите убийци……

  да, те отнеха мойта свобода,
  умирайки във болка, самота,
  със счупени ръце, глава, нозе,
  замира тихо моето сърце….

  и вместо в тих и скромен гроб,
  след края на един отнет живот,
  не с некролог и спомен блед,
  а във цимент студен и лед

  положиха останките разбити,
  ръцете и краката неизмити,
  остатъците от един човек,
  заспала в сън дълбок и лек……

 59. AvatarРия

  Със изпочупени криле (За момичето, чийто криле бяха отнети)
  Хиляда жерава летят към мен. С усмивка гледам полета им, душата ми се смее. Приближават се и чак тогава виждам… Хиляда жерава летят към мен, ала са всичките със изпочупени криле.

  Гледаш ме. Усмихваш се. А в очите ти чета зимата на коравото сърце. Треперя. Харесва ли ти? Да виждаш мъката в очите ми, да гледаш как тялото ми танцува под агонизиращите импулси на болката, харесва ли ти? Страх ме е. Боли. Това ли искаш да чуеш? Не. Няма да го кажа. Вече цялата съм твоя. Насилствено притежание, но пак съм твоя. Но няма да ти се моля. Не….
  Замахваш. Удряш, късаш, рушиш. Плътта ми страда, а с нея се разкъсвам и аз. Отново, отново, отново, отново… Всеки ден, всеки час. Отново, отново, отново…
  Замахваш. Защо? Защо аз? Защо на мен? Какво ти направих? В ураган от болка, кръв и сълзи, тези въпроси изникват на повърхността. Изливаш цялата си агония върху мен, изстискваш последната капчица чистотата. И не спираш. Като художник, който смесва цветове, ти пълнеше моята неопетнена палитра с черното на своята душа. Но аз нямам повече бяло. Сега и аз съм черна…
  Лежа привита на пода, уморена да танцувам със смъртта. Плътта се извива, кръвта целува пода. Замахваш. Отново, отново, отново…
  Гледаш ме. Усмихваш се. А в очите ти чета зимата на коравото сърце. Треперя. Харесва ли ти? Да виждаш мъката в очите ми, да гледаш как тялото ми танцува под агонизиращите импулси на болката, харесва ли ти? Страх ме е. Боли. Спри. Моля те, умолявам те, спри! Убий ме вече.

 60. AvatarМихаела Янкова

  Може ли някой, който е намерил източници на информация с повече подробности за тази история, да ги прати в коментарите. Историята наистина е потресаваща, но ми се иска да разбера още, ако може на български, защото материалите на английски и немски са много по-оскъдни от тези тук, а от японски нищо не разбирам. Благодаря предварително!

 61. AvatarТаня

  Това е изключитрлно страшна съдба. Не можеш да четеш за тези мъки, без фантазията ти да ги връща отново и отново в съзнанието и да скъсява нощите на четящия го. Много е страшно!!!!!

 62. AvatarМаверик

  Ужас!!! Тия педерасчета заслужават да им се направи същото,каквото те са направили на момичето,но ТРОЙНО пъти повече,и после да ги линчуват и да ги убият публично!!! Така ме е яд,че в момента си се разхождат най спокойно из улицата най необезпокоено и нагло,а това момиченце никога нямаше шанса да порастне и да се разхубавее!!!

 63. AvatarElManson

  мръсни гадни долни говеда дано някой направи същото и с тях бясна съм това не са хора а говеда и още нещо съветвам родителите на такива изверги като тея да изпращат децата си в изправителен дом или просто да ги изхвърлят на улицата където им е мястото или да ги зарежат на улицата където им е мястото

 64. Avatar333

  Ако бях на мястото на почернените родители лично щях да светя маслото на тези уроди и да ги излежа после !

 65. Avatar333

  Същото да сполети един ден и дъщерите на тези отрепки ! Само това би ги накарало да съжаляват за това , което са сторили на момичето нищо друго !

 66. AvatarАни

  Сега на тия веднага им се режат ръсете краката езика и се избождат очите хвърлят ги на улицата ида се оправят е тва бих
  направила ако бвше мое дете

 67. AvatarЛ.

  Нямам думи! НЕ ОБВИНЯВАЙТЕ ЕЛЕНА! Дори да греши, всеки има право на мнение. Помислете за човека от другата страна когато пишете нещо против него! Браво на мечопух, че я защити! За несправедливостта много ме е яд, но гадовете са си на свобода и няма какво да се прави! Ами ако същото стане с мен? Или с вас? Не знам… Бог да прости момичето!

Остави коментар

Коментарите се цензурират според преценка на администратора на сайта! Безсмислени, вулгарни, написани на латиница и съдържащи спам коментари ще бъдат изтривани без предупреждение!

Криминална анкета
  • Какво бихте легализирали в България?т (можете да дадете до 3 отговора)

   Виж резултатите

   Loading ... Loading ...
 • Най-новите коментари
 • User AvatarЛ.Джунко Фурута: 44-дневните мъки... { Нямам думи! НЕ ОБВИНЯВАЙТЕ ЕЛЕНА! Дори да греши, всеки има... } –
 • User AvatarАниДжунко Фурута: 44-дневните мъки... { Сега на тия веднага им се режат ръсете краката езика... } –
 • User Avatar333Корейска загадка: Изчезването на... { Дано на този , който го е сторил Бог също... } –
 • User Avatar333Джунко Фурута: 44-дневните мъки... { Същото да сполети един ден и дъщерите на тези отрепки... } –
 • User Avatar333Антония Матева и Мария... { Изродки мръсни, не се учудвайте ако някой ден дъщерите ви... } –
 • User Avatar333Джунко Фурута: 44-дневните мъки... { Ако бях на мястото на почернените родители лично щях да... } –